Radisson Blu Strand Hotel, Stockholm


boka hotell i centrala StockholmFantastisk utsikt över Nybrovikens vatten och gratis Wi-Fi gör detta centralt belägna hotell till en perfekt bas för att utforska Gamla stan och Moderna museet.

Hotellet öppnades ursprungligen för de olympiska spelen 1912 och Radisson Blu Strand Hotel erbjuder klassiskt utformade eleganta rum med en unik blandning av modern och historisk inredning. Var och en har luftkonditionering, kaffe/te och eleganta badrum.

Strand Restaurant & Lounge använder ingredienser av högsta kvalitet i sina moderna svenska och internationella rätter. Efter middagen kan du koppla av med en bastu på Radisson Blu Strand.

The Nationalmuseet och Kungsträdgårdens tunnelbanestation ligger 5 minuters promenad bort. Personalen är alltid beredd att ge vägbeskrivningar eller värdefulla tips.boka ett hotell i centrala stockholm

Med en rik historia som alltså går tillbaka till sin öppning för OS 1912, ligger detta imponerande hotell vid Stockholms vackra vattenvägar och hamn. Med ett utmärkt läge i stadens finansiella centrum, är Radisson Blu Strand Hotel en perfekt bas för att utforska närliggande sevärdheter och shoppingområden. Hotellet erbjuder 152 charmiga rum och sviter med önskvärda bekvämligheter, såsom gratis hög hastighets trådlöst internet. Detta hotell i Stockholm har också fina middagar i en avslappnad miljö på Strand Restaurant & Lounge. Åtta moderna konferenslokaler och en bastu på översta våningen svarar upp mot gästernas affärsresenärer och turister behov.

Klicka här för att se mer hotell i Stockholm.