Barer i centrala Stockholm

Äta, dricka och umgås i Stockholms bistro och barscen där skillnaden mellan bar och restaurang är suddig och Stockholm kommer till liv. Du kan lika gärna gå för en cocktail till någon av dessa bistroer och barer och få en gungande 3-rätters middag.

För franska förfining och can-can hela vägen till ditt bord bör du besöka Brasserie Le Rouge, eller Bistro Sud på Swedenborgsgatan 8 A för en klassiker. Den grymma baren Och Himlen Därtill är en sky bar med utsikt över staden och Ljunggren på Götgatan 36 är en hip bar och restaurang som serverar japanska rätter. Gå till Pubologi för lite finare mat i centrala Stockholm och till Restaurang AG för fantastiska tapas och vin på glas. Marie Laveau sviker inte med en New Orleans vibe och mat och drinkar som är helt underbara.boka hotell i centrala Stockholm

Cadierbaren är Grand Hotels bar, klassisk på alla sätt. Gå till Eriks Gondolen Bar för en underbar utsikt över staden, Lydmar är en symbol för god smak, Orangeriet Bar är det perfekt stället på sommaren och besök B.A.R för en korsning mellan en fisk- och skaldjursrestaurang, akvarium och bistro bar.

Grill ägs av stjärnkocken Melker Andersson och är en av våra absoluta favoriter i centrala Stockholm. Scandic Grand Central Bar är det nyaste stället som orsakar en hel del surr i stan. Guldbaren på Nobis Hotel serverar prisbelönta cocktails och Niklas/Kåken är en pärla älskad av trendiga stockholmare som gillar sin svenska mat med imponerande cocktailerbjudanden.

Köttälskare bör inte missa Vassa Eggen eller Zink Grill. Bistro Jarl har en av de bästa rårakorna i staden. Riche är Stockholms favoritplats för att se och synas i och Sturehof är en pålitlig, raffinerad Stockholms institution. Story Hotel lockar den svala publiken och Berns imponerar som allround med dess berömda bar och nattklubb, bistro biljettpris och duktig asiatisk meny. Så som du märker finns det mycket gott att uppleva när du bor på hotell i centrala Stockholm.